Tuesday, June 12, 2012

The FIRST and The LAST

^^

Setting : Lagi nyuci kain.
Me : (sambil memberos kaos kaki)Mom ,who is the first and the last in your life ?
Mom : (dengan mantap sambil membilas ) Jesus Crist.
Me : senyum-senyum ^^

Aku kirain mama akan menjawab bahwa papa yang pertama dan terakhir karena kebetulan papa adalah cinta pertama mama hahahahahahahaha.


Dulu aku berfikir bahwa yang the first and the last adalah My Godlyman nantinya.Maybe karena aku punya prinsip satu orang untuk sampai seterusnya yang akan menjadi my ph.Bisa sih kita memiliki prinsip demikian untuk PH kita kelak tapi itu bukan menjadi sesuatu yang abadikan di dunia.Itu hanyalah sementara saja sebagai komitmen kita di dunia ini kepada Tuhan.Nah setelah aku mengerti lebih dalam mengenai the first and the last  maka YOU (Jesus) is the first and the last.Beginning and the end in my life.(wah apa ngak romantis nih hehehehe)


Tuhan adalah yang awal dan yang terakhir.Dia ada sebelum aku ada,bahkan Dia ada sebelum bumi ini ada.Dia pantas menyandang Yang Awal dan Yang Akhir.
Firtu di Wahyu 1: 17 b jelas mengatakan “Jangan takut!Aku adalah Yang Awal dan Yang Akhir.
Nah ada ayatnya tuh jadi itulah kebenarannya bahwa hanya Yesus yang the first and the last.


Yeaahhh : Jesus is the First and the Last
So,Now I say :Jesus is The First and The Last


Oh iyaa ada nih lagu Hillsong : THE First and THE Last
Verse 1:
You are the First and the Last
Beginning and the End
The promise of One whos to come
The future is in Your hands
Calling the light with all the Earth we will sing

Verse 2:
You are the Author of love
Our freedom is in Your name
Embracing the cross there for us
Brought us to life again
Calling the love with all we are let us sing

Chorus:
God our Hope and our Salvation
Worthy of all the praise
Be our light everlasting
Great is Your name
Jesus the First and the Last

Verse 3:
Show us the way of Your love
Lead us towards the truth
Stir up the fire in us
To live out this life for you
Calling Your name Jesus forever well sing

Chorus

Bridge:
Every heart every nation will hear the sound
As the light breaks through the darkness and Your name rings loud
Every distant horizon will meet as one
Singing holy is Your name We sing holy is Your name.

Ending: (Spontaneous)
You are the First and the Last. You are
Youre the Alpha and Omega the Beginning and the End
Our salvation You bring freedom God Your grace it knows no end
Youre the name above all names the Lamb that was Slain You are Yeah
The First and the Last. You are the First and the Last.

Wow...udah ngertikan siapa yang the first and the last ?







Ok see u guys..
GBU
_karen_

No comments:

Post a Comment